Geniet van onze lunchgerechten in de Brasserie of op het terras

In de periode van april en mei staan de fruitbomen volledig in bloesem. Dit zorgt voor een prachtige wandel- en fietsomgeving. Maar ook buiten de bloesemperiode is de Betuwe een omgeving met tal van bezienswaardigheden. Maak een boottochtje over de Linge of struin door de smalle authentieke straten van Buren. Brasserie De Hofhouding is gelegen in de Betuwe midden in Oranjestad Buren. Naast onze sfeervolle Brasserie beschikken we over een ruim terras. Deze is zelfs uitgeroepen tot het beste terras van de regio. Na een wandeling of fietstocht door de prachtige Betuwe kun je hier terecht voor een heerlijke lunch. Maak een keuze van onze uitgebreide lunchkaart.

Reserveer je tafel en kom gezellig lunchen

Of je nu gezellig met 2 personen wil komen lunchen of juist met de hele familie; iedereen is van harte welkom! Wil je verzekerd zijn van een tafeltje? Reserveer dan eenvoudig door te mailen naar info@dehofhouding.nl of te bellen naar 0344 572288. Bij grotere groepen bieden we verschillende luncharrangementen aan of maken we een voorstel op maat.

Heb je last van allergieën of volg je een dieet? Laat dit dan ook vooraf aan ons weten. We houden hier graag rekening mee en waar nodig halen we de juiste ingrediënten hiervoor in huis.

  1. Waar kan ik lekker lunchen in de Betuwe?
    In de Betuwe zijn er verschillende restaurants gevestigd om te lunchen. In Buren kun je lekker lunchen bij Brasserie De Hofhouding.
  2. Welke lunchgerechten kan ik bestellen?
    Bij Brasserie De Hofhouding is er een uitgebreide menukaart beschikbaar met verse huisgemaakte lunchgerechten. Maak een keuze uit klassiekers zoals een club sandwich en krokketten met brood of laat je verrassen met een broodje hete kip of salade gerookte zalm.
  3. Welke restaurants in de Betuwe bieden vegetarische opties aan?
    Meerdere restaurants bieden goede vegetarische opties, zo ook Brasserie De Hofhouding. Van een geitenkaas salade tot een huisgemaakte soep, gasten kunnen bij Brasserie De Hofhouding genieten van verschillende verse vegetarische gerechten.